Pages

Thursday, December 30, 2010

Dah selamat sampai rumah!

Err..bukan rumah kat Malaysia...rumah di Lincoln ni..uhuk! Takpe la, home sweet home juga. Alhamdulillah, kami selamat sampai di rumah jam 6.30 pagi tadi. Dah tamat dah sesi percutian kami selama seminggu untuk Winter 2010. InsyaAllah nanti saya cerita kami ke mana selama seminggu ni..

14 comments:

Aleyn said...

Alhamdulillah..selamat sampai..

ummumishkah said...

yeaaa.. home sweet home.
pergi mana2 pun mesti rumah kita gak yang the best kan? :)

Lady Lavender said...

oo..patut la lama tak bersiaran pi cuti2 winter rupanya :-) welcome home.
p/s: akak baru follow blog ni. Terlambat lak.

Izan Ishak said...

pi bercuti rupanya nadiah. nnti jangan lupa stori ye~

yatie chomeyl said...

ptut la blog senyap, rupa2nya jalan2 eh

nza said...

Alhamdulillah...mesti prcutian tu penuh keseronokan...

al-lavendari said...

syukur .. jalan2 musim winter ni bahaya esp kalau ada ais kat jalan raya dan salji turun.

h4ni3 said...

tak sabar nak tengok gambar2 percutian!!!

kakyong said...

patut la sunyi sepi jer.. rupanya berjalan2 makan angin sejuk.. ;)

nba-Nur said...

Salam.. Patutlah lama menyepi.. pergi bercuti rupanya.. Tak sabar nak tunggu new entry dari Nadiah.. Jaga diri ye..

Affieza said...

Update kak jgn tak update...hehe..ramai org tak sbr nk tunggu entry jln2 winter ni...

Nadiah Sidek said...

aleyn: alhamdulillah :)

ummu mishkah: betul, betul, betul!

lady lavender: a'ah..gi bercuti ;)

k.izan: insyaAllah :)

yatie: yup ;)

Nadiah Sidek said...

k.nza: mmg seronok!

al-lavendari: salji tak turun2 lagi..

h4ni3: sabar doc! :D

kakyong: makan angin sejuk?? hihi..

k.nur: lmbt sikit kot dpt update cerita percutian. sabar ek kak nur :)

affieza: affieza sorg je kot yg tunggu..eheh..

husna said...

wah. tak sabaq nak baca cerita jenjalan kak nadiah.
ni pun mesti jenuh nak cerita semua.
gud luck!
ekekekekeke