Pages

Sunday, January 2, 2011

Hari ni (020111) Safiyyah genap 2 tahun!

Happy 2nd Birthday to me! ^_^


Itu Safiyyah setahun lalu. Bawah ni pulak wajah Safiyyah yang terkini *wink*



♥ Happy birthday Safiyyah sayang...♥
Ummi dan papa doakan agar Safiyyah sentiasa dikurniakan nikmat kesihatan, membesar jadi anak yang solehah penyejuk hati ummi dan papa serta dilindungi Allah setiap detik dan ketika walau di mana saja Safiyyah berada..ameen..


p/s: alhamdulillah, dapat juga breastfeed Safiyyah sampai 2 tahun umurnya walaupun 2-3 bulan terakhir ni dah jarang menyusukan dia...terasa sakit tiap kali Safiyyah menyusu, nak-nak kalau Safiyyah menyusu lama. Bersyukur sangat Safiyyah masih diberi rezeki untuk menyusu badan sehingga kini walaupun kuantiti susu tak banyak mana. Alhamdulillah..

31 comments:

cik oryza said...

happy birthday safiyyah:))

nanti jadi gud girl ye:)

arin said...

happy birthday kakak safiyyah!

zietyrahman said...

happy besday safiyyah..semoga menjadi anak yang solehah..comel sgt..

wansyu said...

selamat hari lahir safiyyah..semoga menjadi anak yang solehah ^_^

Dayah said...

selamat hari lahir yang ke-2 sayangg..pasni nak jadi kakak dahh!

nza said...

hepi besdy safiyyah..semoga membesar menjd anak yg solehah n pintar....

Hamizah said...

selamat hari jadi,safiyyah..

nanakimie said...

epi bufday saffiyah...m0ga jadi anak yg solehah macam ummi:)

♥LOVE2COOK♥ said...

Owhhh...Happy Birthday to Little Snow Princess! Wish U stay healthy and cheerful as always..

Happy New Year to U...Nadiah!!!

Nad @ MamaZakwan said...

hepi besday safiyyah..wa..safiyyah nk dpt adik rupenye... ^_^

Lady Lavender said...

hepi besday safiyyah. Be a good girl okay..

~aku_najwa~ said...

selamat hari lahir Safiyyah...
lagi 94 days nak dpt adik ;)

Naimah SiDiK said...

Selamat hari Lahir Safiyyah ...
Alhamdulillah berkat BF ummi, safiyyah akan membesar as good gurl n can be good sister in future k...

Syigim said...

selamat hari jadi safiyyah cayang! comelnye safiyyah.....besa besok sure cun ni. aunty syigim nk cop utk khaleef or kahfi boleh tak hihihihihi ;)

mamalieyna said...

happy besday safiyyah! waaah dh 2 tahunlah! arif next mac nnti..!

jd anak yg solehah ok...Insyaallah..Amin...

Affieza said...

Happy Birthday Safiyyah...moga mbesar mjd ank yg solehah...

Izan Ishak said...

hepi bday safiyyah~

*gambar dia kat snow tu rasa cam tinggi je! cam dah umur 3-4 tahun~

mirah said...

happy belated birthday safiyyah! :)

aLyNnZ said...

hepi belated birthday saffiyah sayang!! jap jew dah besar..

Mama_Voque said...

Happy Birthday Safiyah sayang!!! Be a good kakak ek..

MAMASYAZA said...

happy birthday dear safiyah, be a good girl ok

layla_elyas said...

selamat hari lahir safiyyah..dh matang nk ada adik nmpaknya ni..;)

Norhayati Ahmad said...

happy besday Safiyyah....

Maryam Izza said...

salam akk!
hepy belated birthday safiyyah maaf baru wish cik safi hehe... acik doa moga safiyyah membesar dgn sihat dan menjadi anak yg solehah amin

h4ni3 said...

hepi belated besdat safiyyah
jadi good girl yer! =))

kakyong said...

hepi 2nd besday safiyyah...
wahh rugged la safiyyah skrg... ;)

incik said...

alamak..kak ila terlewat lah.huhu..
safiyyah dear..happy birthday....
semoga dapat membesar dengan baik..
dah nak ade adik...hope safiyyah enjoy ade adik baru nanti..
#how i wish to hug n kiss u dear#
may Allah bless..
=)

fa10 said...

happy birthday safiyyah... cute la!

Nadiah Sidek said...

terima kasih semua atas ucapan dan doa untuk safiyyah ^_^. maaf, tak terbalas satu-satu..

aunty ucik said...

happy birthday safiyyah sayang..

Anonymous said...

slm nadiah :)

firstly,hepi belated besday to safiah comel! cute sgt dia :)

saya nk tanye pengalaman nadiah lah,safiah minum susu ape ye time susu badan dh berkurang? sebab sy pun prgnt skrg dan susu badan mmg dh berkurang..tp,anak tetap still bf dan dia tak nk minum susu lain..mintak tip2 kalo boleh? :)

lagi satu,safiah time tido mlm2 dia bangun tak utk menyusu? nadiah buat camne ye time dia nk bf?

dan tahniah jugak kerana berjya menyusu kan safiah sampai 2 thn ;)
anak saya br 15 bulan dan sy prgnt 4 bulan skrg. risau sebb sy jugak merantau mngikut suami smbg belajar.semua kena buat sendiri.harap dpt tips2 dr nadiah :) thanks :)

hanan