Pages

Friday, January 14, 2011

Rezeki hujung tahun 2010

Dah masuk pertengahan bulan Januari 2011 baru terhegeh-hegeh nak cerita hal hujung tahun lepas :p. Saje nak kongsi kegembiraan dengan semua :). Rezeki apa? Rezeki menang giveaway dan contest! Hee..pelik ye macam mana saya boleh menang tanpa entry penyertaan kat blog ni? Saya ada 1 lagi blog sebenarnya...blog khas untuk giveaway dan contest *wink*. Baru buat pun blog tu bulan November lepas.

Selama ni tak kisah pun dengan giveaway/contest yang teman-teman blogger buat...tiba-tiba je pertengahan bulan November gatal tangan buat blog untuk giveaway/contest. Dah ada blognya...harus la join. Dah mula join langsung tak boleh nak stop :p. Seronok rupanya. Patut la saya tengok ramai teman-teman blogger yang jadi 'hantu' giveaway/contest ni. Join sekadar suka-suka je pun..takde la berharap nak menang ke apa. Nak memeriahkan giveaway/contest blogger je. Ada rezeki, dapat la habuan. Kalau tak, takpe la...tak rasa sedih pun ;).

Hanya beberapa giveaway/contest je yang saya akan guna blog ni, bergantung pada syarat-syaratnya. Tapi kebanyakannya memang saya akan guna blog contest saya. Malas nak serabutkan kat sini :). Kemenangan saya untuk bulan Disember 2010:


HHD Birthday Giveaway
Keputusan penuh boleh tengok SINI


MOBS Giveaway #22
Yang ni tak payah buat entry...send jawapan guna emel je. Siapa jawab paling cepat, dia la menang. Ni pun saya saje-saje masuk..tak sangka la pulak boleh menang :)

Boleh tengok kat link MOBS


Mya Elzara 3rd Birthday Giveaway

Keputusan penuhnya di SINI


Shopping with Kids Contest
1st time menang contest! ^_^

Alhamdulillah, dapat tempat ke-2. Keputusan penuh di SINI


Favorite Photo Contest
Kemenangan ke-2 untuk contest! Alhamdulillah, dapat tempat ke-2 juga :)
Keputusan penuhnya di SINI


1st Giveaway Kelip-kelip Kehidupan: Mari Mengira Bintang

Keputusan penuhnya di SINI



Last but not least...


Hadiah Penghargaan dari Pena Farhana 2010
Yang ni bukan contest mahupun giveaway. Empunya blog Pena Farhana berbesar hati bagi hadiah penghargaan untuk pembaca blog yang paling setia ^_^. Thank you so much Deena! Terharu sangat :)

Entry asalnya di SINI

23 comments:

h4ni3 said...

wahh wahhh
boleh tahan banyak tuuu
murah rezeki nadiah n safiyyah :)

UmmuHanani said...

Salam Perkenalan dari saya buat nadiah.Tahniah ye sbb byk menang contest..Nadiah sebaya ke dgn izza?Akk kenal izza skng nak berkenalan dgn nad pulak..:)
br nak rajin2 berblog akk ni..ok nad semoga terus sukses thn ni 2011..

||aLeaSaRa|| said...

slm sggh ptg!alhamdulillah bestnya..tahniah ye..

kakyong said...

Tahniah Nadiah.. bersusun tu rezeki GA... :)

rezeki utk baby & Safiyyah ni...

transformed housewife said...

wah banyak jugak tu Nadiah menang. tahniah.

deena farhana said...

wah..banyaknye....congratulation kak nad!

~ yus ~ said...

Tahniah! Murah rezeki tu. Banyak menang..hehe

nanakimie said...

thniah sis:)moga murah rezeki slu:)

Mama Zharfan said...

congrats yer--nadiah sidek tu u rupanya hehe mcm mana i boleh tak terperasan nama u--sbb selalu gak nampak nama u join contest+GA :)

boundaries said...

wah wah k.nadiah....banyaknyer menang...memang patut menang pun..blog k.nadiah best!!!!^_^

yatie chomeyl said...

bila dh join contest, mmg rasa gian..xleh stop kan nadiah hehe

congrates menang hadiah byk2 ;)

Chik Na said...

wah...murah sungguh rezeki nadiah... tahniah

CatlinaFly said...

tahniah nadiah!you go girrrlll!:)

'atiqah said...

salam.alhamdulillah.murah rezeki..best2! =)

BIONIC WOMEN said...

wahhhh..murah rezeki betul..saya ni ikut mood nak join..kalau mood kelaut lama jugak meyepi dari kontest..huhu

Lady Lavender said...

isshh..kencang gak tu nadiah..selamat bercontest & best of luck :-)

SYaMiLa said...

tahniah...murah rezeki di tahun baru ni yea...

Ummi Salsabila said...

Mmg murah rezeki! Tahniah3x!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahinah
berkat rajin join GA n contest..:-)

Nadiah Sidek said...

h4ni3: alhamdulillah..rezeki :)

ummuhanani: tq! saya tua lagi dpd dia..lahir tahun 82 ;)

aleasara: tq! :)

kakyong: tu la, rezeki anak2 agaknya

transformed hw: baru berjinak2 je kak nur ;)

deena: tq! :)

Nadiah Sidek said...

yus: tq! :)

nanakimie: ameen. tq! :)

mama zharfan: iye..nadiah sidek tu me la orgnya ;)

boundaries: contest yg akak join tu takde kaitan dgn blog la cik huda..hehe..

yatie: betul..betul..jadi addict pulak :p

chik na: tq! :)

Nadiah Sidek said...

catlina: hehe..tq!

'atiqah: dpt hadiah mmg best ^_^

bionic women: mungkin sbb saya baru join ga/contest..tu yg rajin lagi tu join :D

lady lavender: jom join jgk kak! ;)

syamila: tq! :)

ummi salsabila: tq!

rose: baru berjinak2 dgn ga/contest..tu yg rajin join agaknya tu..hehe..

nba-Nur said...

Tahniah Nadiah.. banyaknya dia menang... :)