Pages

Thursday, January 6, 2011

Wajah-wajah Safiyyah (12-24 bulan)

Minggu ni entry pasal Safiyyah je..ehe. Kasi peluang la kat birthday girl ni ye ^_^


12-13 bulan


14-15 bulan


16-17 bulan


17 bulan


18 bulan


19-20 bulan


21-22 bulan


23 bulan


Last but not least...

Comot makan coklat! Gambar ni diambil pagi tadi. Safiyyah curi-curi ambil coklat atas meja, dia berdiri atas bakul kain untuk capai coklat tu :p



* Nak tengok gambar-gambar Safiyyah sejak newborn sampai usianya setahun, klik link ni ye: Safiyyah: 020109-020110

29 comments:

EEFFAH said...

safiyyah comeyy2..
=)

husna said...

safiyyah makin besaq makin comel.
eh makin cantik.
gambaq terbaru, gambaq last, sangat best.

mamalieyna said...

maintain cute n chubby! gewaaaam! muaaaah cayang ceket! ^_^

ummumishkah said...

sgt comelll..
for sure u'll miss her baby moment, right?

'atiqah said...

Selamat hari lahir Safiyyah. Makin berumur, makin cerdik dia. bagus2! =)

~ yus ~ said...

Macam cinalah Saffiyah ni..

Thanks balas kunjungan & follow..:)

Mya Elzara Batrisya said...

salam... Nadia,
Sy mintak maaf... sy dah pos semua hadiah GA Mya Elzara Batrisya....kecuali hadiah Nadia, sbb sy tak dapat lagik address Nadia... boleh tak nadia sent Address kat email saya

diana@bumitek.com

Maaf yer...

Affieza said...

Mcm2 pose gmbr Safiyyah...cute2...

Nida said...

Anak-anak ni sekejap jer membesar.. sedar2 nanti dah sekolah...

yatie chomeyl said...

plg stylo yg posing dgn henbeg biru tuh..amboih, siap belek kuku lagi, baru lepas manicure ke safiyyah? hehehe

Suhana Shahril said...

Aunty Ana nak gigit..nak gigit..nak gigit..pipi chek yg tembam itu...gerammmm..

sweet life said...

i like!!

Ummi Salsabila said...

Comel betul safiyyah ni.mcm2 pose ada!

Lady Lavender said...

gambar yg pegang kain batik 14-15 mths tu ala2 gadis melayu terakhir heehee..semua super comey!!

Hafriz el-Muhammady said...

Ya Allah.. comelnye..
Teringinnya nk ada zuriat yg jd penyejuk hati cmni..

Smoga Safiyyah jd muslimah sejati! amiin.

ibunaznoy said...

makin bsr makin cun safiyyah ni..hepy besday yea!!smoge jd ank yg dgr kata ibu ayah..

h4ni3 said...

hohoho
memanjat lagi yer anak dara nih ;)

kakyong said...

wah.. dah semakin girly...
x tahan tgk muka comot tu... gigh memanjat nak dpt makan coklat..

Za's said...

shomel...geram3...

nza said...

muka safiyyah mcm amoi la..nadiah n hubby ada cmpuran cina ke????

aunty nonie:D said...

alalalla sgt chumellllllllllll budak comot mkn coklat nie.:Dbyk ke dpt adiah besday hihi

semoga safiyyah menjadi anak yang baik akhlak n solehah:)

Amalina said...

safiyyah sangat chomel! insyaAllah anak solehah ni. :) dah besar nanti insyaAllah rajin tolong umminya mengemas.

ummu said...

assalamualaikum nadia

safiyyah yang comel
lagi cerdas
moga sihat selalu
panjang usia
diberkati Ilahi

Bicara hati Ibu
Jurnal kehidupan

Huszaini said...

Gambar last tu yang mahal! comelnyer!!

Nadiah Sidek said...

eeffah: tq! ^_^

husna: gambar last tu paling mahal tu..eheh..

mamalieyna: maintain chubby mcm ummi dia..hihi..

ummumishkah: yup! ;)

'atiqah: tq! :)

yus: dah umminya mcm cina :D

mya: ok, saya dah sent sekali lagi address saya

affieza: :)

Nadiah Sidek said...

k.nida: tu la..kejap je masa berlalu

yatie: hehe..gambar candid tu

k.ana: gigit la kalau boleh :D

sweet life: ;)

ummi salsabila: umminya takde keje lain asyik ambil gambar dia je..hihi..

lady lavender: safiyyah peminat kain batik! ;)

hafriz: ameen..terima kasih atas doa

ibunaznoy: tq!

Nadiah Sidek said...

h4ni3: all-time favorite dia..huhu..

kakyong: tu la..nak makan coklat punya pasal..ada je caranya nak ambil coklat tu

za's: hee~

k.nza: nadiah ada keturunan cina :)

aunty nonie: boleh tahan jugak la hadiah yg safiyyah dpt tahun ni ;)

amalina: ameen..

ummu: waalaikumussalam wbt. ameen..terima kasih atas doa tu ye kak

huszaini: ^_^

AshAnas said...

yang paling mahal, pipi safiyyah! hihi...

nba-Nur said...

Putih betul Safiyyah ni.. Comel sangat2...