Pages

Thursday, October 11, 2012

Teka nama bunga




Andai saudara/i bijak bestari...
Apakah nama si bunga comel ini? :)


Hihi...tiba-tiba pula berteka-teki. Cubalah teka. Salah pun tak apa, saya tak denda ^_^. InsyaAllah nanti saya bagi jawapannya :).



18 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

akak bab teka bunga mmg tak reti..hehehehehe, tapi bunge tu cantik kalo dah kembang

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak suka bunga.. tapi nama bunga ni susah sikit nak teka.. akak cubalah ye.. "Sunday Morning" hahaha.. berkembang bila pagi ahad.. ye ke

aimaniman said...

alamak gambar x keluar la.. x dapat la akak nak neka gambarnya...

dofollow sini..

eB said...

x tahu... hik3

Ina Hashim said...

ape ek?cam cantik je bunga nih...Geranium ke?

Teratak Hami said...

Macam bunga liar yang tumbuh kat rumah akak.

Seri Pagi ke?

Hana Qarirah said...

dah lupa nama bunga ni..
tapi bunga ni orang buat warna nasi kerabu x silap :)

along said...

ni ke bunga untuk buat nasi kerabu? baru tau pulak...

sykinstories said...

rasanya bunga poppy... btol x btol x hehee

Nur-nba said...

Cantik. Bab2 nama ni Kak Nur memang fail.. hehe :)

Imah Dinor said...

xpasti..nampak daun mcm ros biru...ye ke..?

ishamizu said...

Hehe sy pon mmg fail nama2 bunga tp suka tgk bunga2 nti bgtau jawapann k :)

Mixed-family in da house.... said...

Saya cuma kenal sunflower, roses, lavender, bunga kertas, bunga raya, tulip dan bunga2 yg glamer...hihihi....yg ni kurang arif la....

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

rasanye bunga seri pagi ekk...sebbnye dia mekar time pagi...hihi

ummu huraiyah said...

salam..kak nadiah..saya nak try contact akak..ade x email ke fb id ke utk saya add sbb ade pntg sgt nak tnye..hope akak reply..tq kak..

Anonymous said...

bunga seri pagi kot....

'AsYiKiN MoHaMeD said...

bunga seri pagi..morning glory..

nanakimie said...

moning glory,hee:)