Pages

Saturday, June 12, 2010

Tukar template

Setelah sekian lama...akhirnya tukar jugak template baru kenyit! Lama dah saya cari template tapi 1 pun takde yang berkenan di hati. Cerewet betul pilih template! Pagi tadi terjumpa template ni, berkenan pulak tengok...tu yang terus tukar tu. Sayang juga dengan template lama. Puas hati sungguh la dengan template lama tapi terasa jemu pulak. Template ni tak tahu la berapa lama boleh bertahan. Kalau puas hati, lama la akan saya guna macam template yang saya guna sebelum ni.

Lagipun, konon-konon bila tukar template ni mood untuk update blog datang la balik. Banyak yang nak dikongsikan terutama cerita percutian kami baru-baru ni tapi entah ke mana la mood tu terbang. Ke Malaysia agaknya. 3-4 hari ni teringat kat Malaysia je... sedih

23 comments:

Hamizah said...

cantikkk..lebih ceria..

MAMASYAZA said...

cantik berseri-seri ja

NURUL IZZA said...

iza hr tu teringat msia ms pregnant..

psss..ada pape ke? kuikui

umpp cantik rumah baru tapi rumah lama berseri lagi kot =)

kak mas said...

cantik template ni.i liiike.. :)

deena farhana said...

wah wah...umah baruu..purple gituuu

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Nadiah, hru all doing there dear? Sorry Love dah lama tak singgah sini...internet connection very bad lor!

Cantik layout!!! Love pun dah lama tak duk korek2 layouts, suma pasal bad connection here. Haishhhh :(

U take care there, kisses to Safiyyah! :D

Tirana said...

Musim tukar template ke? Ramai blogger yang tukar template..hehehe

kakyong said...

suka warna rumah baru ni..
kombinasi yg cantik.. warna lembut...
;)

fazlinil irma said...

rajin nadiah cari layout. hasilnya mmg suka mata memandang.

kombinasi warna yg menarik :)

Nadiah Sidek said...

hamizah: nasib baik akk suka ^^

mamasyaza: ;)

izza: mmg sayang template lama tu tapi tukar angin la jap..jemu pulak. nnt dah bosan, tukar balik ke template lama :p

kak mas: kak mas pun suka gak ye? saaayang kak mas! hehe..

deena: ni je yg paling berkenan pun :D

love: it's ok...datang sekali-sekala pun nadiah rasa happy dah ;)

tirana: ada musim2 ni mcm musim kahwin pulak..hihi..

kakyong: tq kakyong :)

irma: tak sia2 jadi cerewet..ehe..

mamalieyna said...

sweet rumah baru ni..suke2x.. moga mood berblog pun kembali ceria ye..!

ibu_Arifa said...

suka jgk warna cat umah baru mu ini.. sweet jer...

Sari said...

slmt berpindah..smoga brtmbah hepi..

Ummi Aisyah said...

i like purple...cun2..

husna said...

purple plak. cantik2.
rajin kak nadiah tukaq2 layout. tolong buat tuk husna sekali blh dak.
husna sungguh malas nk tukaq2.
sambil2 tolong husna tu mungkin kak nadiah boleh dapat balik mood tuk blogging.
ngeh ngeh ngeh.
ala kak nadiah...
nak tgk gambaq..
jenuh nak pilih kan.. hehhehe

Ummi Salsabila said...

sweet umah baru ni..suke2 pink n purple..:)

sorry lama xsinggah sini..

makcikrehan said...

warna ok, tp lebor sgt... kena scroll ke tepi...hihi.

i like yg lama lagi...

rindu mesia? silalah pulang.... :))

Syigim said...

cun........purple + pink ;)

ummumishkah said...

comel.. feminin!

fa10 said...

seronok dptt ukr templet, mcm dpt tukr langsir baru....
tp nak tunggu masa yg betul2 free tu yg susahnya....

akak selalu jer keliru atr nadiah dan izza.... mcm nak sama jer, anak pun lebih kurang jer...

Nadiah Sidek said...

mamalieyna: tu la, harap2 mood berblog sama ceria dgn rumah baru ni :D

ibu arifa: tq!

sari: tak pindah kak, tukar cat je..hehe..

ummi aisyah: minat purple ye?

husna: akk pun kurang rajin la husna. kalau rajin, tiap2 bulan tukar template :p

ummi salsabila: takpe..raudhah kan baru bersalin je :)

MR: mmg sengaja cari yg lebar2..suka lebar2 gini. knp kena scroll ke tepi lak ye? skrin kecik ke? huhu. akk sponsor la tiket..boleh nadiah balik malaysia ^^

syigim: tq syigim ^^

ummumishkah: yup..lebih feminin berbanding blog lama ;)

fa10: nak tukar template kejap je kak tapi kalau nak tukar sekali warna2 font dll tu mkn ms la sikit :)

aLyNnZ said...

alin template br nie..fav colour..btul2 mmg jemu bile template br mood pun bertambah..alin pun br tukar template..

sweetsal said...

nak gak tukar template tapi tak reti la..kt mane dpt template ni?