Pages

Friday, June 25, 2010

Awards & simcard

Yay...award lagi! Terima kasih kepada semua pemberi award dan simkad! Lain kali bagi la lagi..ehe..


Award Pro Memasak

Pro memasak?? Haha. Segan sebenarnya nak letak award ni. Belum layak lagi dapat title pro memasak tu...masih amatur lagi. Banyak lagi yang kena belajar. Tapi dah orang bagi, ambil je la..hihi. Boleh jadi sumber inspirasi *wink*. Terima kasih ye Nonie! Award terbaru yang Nonie bagi baru ni saya letak kat entry lain ye


Anugerah Blog Mesra Mata 2010

Award ni pulak diberi oleh Ummu Mashitah. Betul ke blog saya mesra mata? Apa pun, terima kasih ye kak!


Creative Blogger Award

Creative Blogger Award ni pulak saya terima daripada Kaklong Nuzula, Ummu Mishkah dan Ummu Ammar. Nak diikutkan saya takde la kreatif mana tapi saya amat menghargainya. Terima kasih kakak-kakakku sayang..


Simkad Pena Farhana

Macam mana la Deena boleh terfikir nak bagi simkad ni? Lain daripada yang lain. Terima kasih ye Deena ingat kat akak! Nanti akak nak simkad yang betul-betul pulak ye...hehe..

8 comments:

deena farhana said...

hehe..duk pikir cane nk kontek akak kt nebraska tu yg tercipta simkad ni :P

ehehehe

sweetsal said...

ohoo..ramai nyer peminat, hehe..

btw anak amik kos aktuari..tq komen

MAMASYAZA said...

amboi bestnya dpt byk award, itu tandanya ramai kawan yg sygkan kite..best tu

ahkakbatik said...

salam nadiah..
akak di tulsa, oklahoma .. bukan student therefore takde link to mana-mana mailing list malaysian in us.

minta share link kalau ada... web atau apa-apa...
3 bulan lagi nak rayoooo....

Ummi Salsabila said...

tahniah3x.byk dpt award.:)

singgah sini qado entry yg terlepas.hehe.singgah tgk safiyyah jugak.:)

Nadiah Sidek said...

deena: hehe..tq!

sweetsal: hehe..mana ada peminat kak

mamasyaza: hrp2nya mmg diorg syg la kat sy ;)

ahkakbatik: yg nadiah tahu, diorg duk contact melalui yahoogroup la. link lain takde la pulak. akk je ke melayu kat tmpt akk?

ummi salsabila: slmt mengqada' ye! ehe..

ahkakbatik said...

ooo pakai mailing list...

kat sini ada jumpa student lelaki 1st degree kat masjid... budak2 sangat...depa tengok akak ni tua sangat dah pulak..haha...
akak nak cari yg berfamily..

bagi akak address yahoogroup tulah nanti akak subscribe je... menumpang le katakan..

kakyong said...

hahaaa... kakyong juga yg belum menampal...