Pages

Saturday, May 22, 2010

3 awards from Syigim

Sebelum Syigim tambah award lagi, langsaikan dulu 3 award ni. Thank you Syigim! Lain kali bagi banyak-banyak award lagi ye sengihnampakgigi


1st award: I Love Your Blog Award


Love your blog too Syigim!

Saya nak pass award ni pada:
Yatie Chomeyl
Ummu Ammar
Kak Nida
Kak Tirana
Fazlinil Irma
Kakchik
Kak Love
Anasfadilah
Kak Arin (kak Arin dapat juga daripada Syigim, tapi nak letak jugak la sini)


Yang tak tersenarai jangan kecil hati ye. Saya suka jugak blog-blog lain, cuma 9 blog yang tersenarai tu terletak kat ranking atas sekali dalam pilihan saya senyum


*************************


2nd award: Gorgon Blogger Award


Raksasa gorgon datang!!!gigitjari

1. Kalau anda jadik raksasa gorgon yg suka berblog, apakah tajuk entri pertama blog anda?
-> Gorgon juga berblog!

2. Apakah perkara paling 'gorgon' yg anak anda penah lakukan yg membuat anda pun bertukar menjadi 'raksasa gorgon'?
-> Setakat ni belum sampai tahap boleh bertukar ke raksasa gorgon lagi..hehe..

3. Kenapa si Syigim ni kasi award merepek macam 'gorgon blogger award' ni?
-> Syigim baru bertukar jadi raksasa gorgon la tu sengihnampakgigi


Blogger mom semua...jemput la ambil award ni (tukarkan je nama Syigim kepada nama saya) tapi dengan syarat kena jawab ketiga-tiga soalan tu baru boleh ambil. Syigim kata kalau tak jawab nanti kena gigit dengan raksasa gorgon jelir


*************************


3rd award: Supermom Award


Semua blogger mom jemput ambil ye Supermom Award ni. Tak larat la nak list semua. Jangan malu-malu ye kenyit

12 comments:

temp. housewife said...

last time, Nadiah bg award apa ye pd Knur? sorry tak ingat. lgpun tengah tunggu dpt lappy sendiri ni. Hubby baru beli-hadiah MOther's Day.

Syigim said...

nadiah, lepas bapak diorang balik dr travel, dah xjadi gorgon dah. bapak diorang plak yg jadi gorgon haha..

deena farhana said...

heee..deena farhana lgsung xtersenarai award kali ni..huahuahua..congrats kak Nad..buleh tigo award tuh..

kakchik said...

assalamualaikum nadiah.
terima kasih banyak atas pemberian award ni. kakchik amat hargainya.

kakyong said...

wahh, sudah ade award monster...
ade ke raksaksa gorgon tu... hihiii..:)

lucu jer award supermom tu...

Nia said...

Syigim sayang tu, sebab tu bg award byk.. tapi yg gorgon tu mmg kelakar abis la..hehe

♥LOVE2COOK♥ said...

Nadiah, thanks alot for ur thoughts dearie! Really appreciate it! Will post the awards soon ya! ;)

Kisses to Safiyyah! *___^

Tirana said...

Salam Nadiah, terimakasih banyak-banyak. Nanti kak tirana ambik dan tempek kat entry...hehehe

yatie chomeyl said...

mekaceh2x bg awards neh ;)

Ummu Ammar said...

Nadiah..

Syukran jazilan ya ukhti..terharu sgt..akak pun peminat setia blog Nadiah ni..cuma kdg2 x sempat komen..tp wajib baca..

Nadiah Sidek said...

temp.hw: alamak, nadiah pun tak ingat kak nur. nnt nadiah check ye :)

syigim: selamat syigim tak jd gorgon dah! hehe..

deena: tunggu next award ye ;)

kakchik: waalaikumussalam wbt. sama2 kakchik :)

kakyong: amik tau 2-2 award tu kakyong

nia: tau aje la syigim tu..mmg pelik2 idea dia..eheh..

love: u're welcome sis

tirana: sama2 kasih..hihi..

yatie: sama2 ;)

ummu ammar: akk sudi baca pun nadiah dah berbesar hati :)

qaseh mas said...

Tahniah,ukhti