Pages

Saturday, May 29, 2010

Tag dari Alynnz dan Chik Na

Berkurun dah tag ni baru nak buat! Tu pun disebabkan hutang tag makin bertambah..huhu. Sori ye Alin...jangan marah naa lambat buat tag ni. Tag ni dari Alynnz, pasal kasut favourite..


Pilihan pertama:

Ni suami saya hadiahkan masa baru kahwin. Kebetulan masa tu sandal saya dah uzur. 1st time saya pakai sandal mahal-mahal. Pada orang lain, Scholl ni biasa la kot tapi pada saya...huhu...mahal! Sampai sekarang saya tak bertukar sandal kenyit


Pilihan kedua:

Skechers ni beli kat sini...kat bahagian clearance...hihi. Kat sini kalau nak beli yang baru punya, tengok kat clearance je la, tu je yang termampu pun. Masa ni 1st time saya tahu pasal Skechers. Saya ni memang tak tahu jenama-jenama semua ni...bukan kaki shopping...terbalik dengan suami saya...semua dia tahu


Pilihan ke-3 takde sebab saya hanya ada 2 pasang tu je. Ada 2 pasang lagi; sport shoes dan boots, tak letak la sini sebab 2 pasang tu hanya dipakai waktu tertentu je.


Sape-sape yang belum buat tag ni dan rajin nak buat, buat la ye senyum


***************************


Ni pulak tag dari Chik Na. Ni pun dah berkurun dah! Sori Chik Na ye...lambat sangat nak buat tag ni


1. Siapakah anda di rumah?
-> HambaNya, isteri, ummi, drama queen, chef, babysitter, cikgu senyumkenyit

2. Siapakah diri anda di samping rakan?
-> Err...kena tanya diorang la kot

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
-> Berbakti pada mak ayah
-> Tunaikan umrah dan haji
-> Ada tanah dan rumah sendiri yang selesa
-> DSLR
-> Travel all around the world

4. Siapakah nama pasangan anda?
-> Wan Zaki Wan Mamat

5. Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
-> Romantic & loving
-> Suka buat surprise
-> Tak merokok
-> Sesibuk mana pun tetap akan luangkan masa dengan family
-> Tak minat bola sepak

6. Bila tarikh couple?
-> 29 Mac 2008 (sebaik diijabkabulkan love)

7. Kenangan pahit anda bersama rakan anda?
-> Tak ingat la..

8. Lagu tema cinta anda?
-> Takde

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
-> Kurangkan aktiviti shopping..hoho..

10. Tag 10 rakan lain:
-> Deena
-> Ummi Aisyah
-> Ibu Arifa
-> Alynnz
-> Syigim
-> Kak Yati Ahmad
-> Nia
-> Izan
-> Kak Sari
-> Fireflies

11 comments:

deena farhana said...

mak aihhh....nama dok atas lak tuh...mmg la kak Nad ni..sesi balas dendam soh buat tag! huhuhu

Wasatiah Gurlzz said...

hahaha...suami akak suka sopink?...haha jarang juper lelaki mcm nii..biasanya pompuan yg suka sopink..hahaha

Syigim said...

yay yay...kita suka tag :) thanks nadiah..

Sari said...

timakasih bg tag..pernah dpt tag2 ni dulu2 tapi xbuat2 pun, asik trlupa jer...hrp2 dpt dilaksanakan kali ni..huhu

ibu_Arifa said...

wokey..saya masukkan dalm buku hutang dulu yer.. TQ :)

sarahfazalul said...

ahaha. mujur husband kak nadiah je suka shopping. kalau dengan akak sekali suka shopping, keringlah poket tiap-tiap bulan =p

aLyNnZ said...

thanks nadiah coz sudi jwb tag alin..btul tu lau alin scholl tu jenama mahal..ok lar nadiah ada sepasang koleksi scholl alin langsung xder haha..

alin suke kasut skechers tuu smart n nmpk comfort..

alamak kena tag lg..ok nanti alin jwb yer?thankss..

kakyong said...

hhiiihiii,
kasut kakyong seme dah tak leh pakai.. dah lusuh.. la ni pakai selipar jepun jer... x rela i nak buat tag ini...

husna said...

kalau kak nadiah dah berjaya memiliki dslr, jgn bagitau sini. nanti husna jeles. hahhaaa

ummu said...

salam sis,
hu hu terima ksih sudi berkongsi dengan kami.

Nadiah Sidek said...

deena: hehe..jgn le marah..nnt cepat tua :D

wasatiah gurlzz: hehe..tu la, selalunya perempuan yg suka shopping

syigim: mmg tau syigim suka tag, sbb tu bg kat syigim ;)

sari: takpe kak sari, tak wajib pun. hihi..

ibu arifa: sila la menambahkn hutang..ehe..

sarah: hehe..mujur akk bkn kaki shopping!

alynnz: kite pun suka design skechers tu ;)

kakyong: hehe..

husna: ok la, akk tak bgtau kat sini...akk bgtau terus kat chat box blog husna. ahaha..

ummu: sama2 kasih :)