Pages

Sunday, May 16, 2010

Gorgeous Blogger Award


Hari tu beautiful, kali ni gorgeous. Makin perasan la Puan Nadiah ni! sengihnampakgigi

Terima kasih ibu Arifa, Shira dan kak Nadnye bagi gorgeous award ni. Lain kali ada award yang comel-comel lagi, jangan lupakan saya lagi ye! Hihi..


Saya nak pass award ni pada:
-> Husna
-> Farhana
-> Kak Yati
-> Chik Na
-> Ummi Aisyah
-> Deena
-> Kak Sari
-> Fireflies
-> Alynnz
-> Izan
-> Aini
-> Hidayah
-> Maszmadi
-> Ummu
-> Kak Love

13 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahnai bagi yang menerima award berkenaan...

Izan Ishak said...

tahniah nadiah...!
nadiah mmg gorgeous pun....hehehe..
izan pun dah terima dari kak nadnye...

Norhayati Ahmad said...

ma cih nadiah...nanti k yati p amik award tu kat blog nadiah ek...hehe..:-)

Wasatiah Gurlzz said...

owh, terharunya...mekacih eik kak...nih, wajib main past2 eik?...haha (buta blog tol sya nih)..hik3

unlisted_one said...

award? haha...so cute! blogger yg gorgeous je nih..hehe

maszmadi said...

trima kasih trima kasih kpd nadiah coz bg award ni kat masz.. kpd kengkwan, mak, abah, adik, atuk, mak metua bla bla bla... cheh cam dpt award ABPBH laks..

thanx nadiah nnti masz mbik yerk..

Nadiah Sidek said...

mama aqish: terlupa letak nama mama aqish..

izan: oh, dpt dah ye?

kak yati: ambil..jgn tak ambil..

wasatiah gurlzz: tak nak pass pun takpe ;)

unlisted one: hihi..award saje suka2

maszmadi: hahaha..nnt buat ucapan kat blog ye

Sari said...

tenkiu2 kasi award..nnti bagi lagi yer..heheh

deena farhana said...

thanks kak Nad...award lagii..yeeehh..

Ummi Aisyah said...

thanx nadiah..tapi saya tak nampak lak pic award tu..hehe ke laptop saya problem ekk..

ummu said...

salam sis Nadia
tahniah ya atas penerimaan award ini.
Blog sis memang gergous
syukran laki, atas ingatan sis ini.insyaAllah nanti saya ambil ya.:)

husna said...

kak nadiah.
trima kaseh!
muah muah!
dah tempek kat blog kite.

fireflies said...

salams, thanks sbb bg sy award.. sorry lambat sikit dtg amik jgn berhabuk dah lah yer...:)