Pages

Saturday, July 31, 2010

Blog lawa gila

Award ni kak Kamalia yang bagi. Terima kasih kak! Mmmuuuuaaaahhh....saaaayang akak! ^_^




Suke tak award ni?
-> Mesti la suka!

Kamu rasa blog kamu lawa gila?
-> Err..lawa pun ada gila ye? :p Sekurang-kurangnya lawa la di mata kak Kamalia (",)

Kamu selalu singgah di blog sape?
-> Hampir kesemua blog yang saya follow saya akan singgah tapi saya bagi keutamaan pada blog yang saya suka dan juga blog yang empunyanya rajin singgah blog saya dan tinggalkan komen

Beri senarai blog yang lawa gila bagi kamu..
-> Lawa ni perkara subjektif. Di mata saya mungkin lawa tapi tidak di mata orang lain. Makanya semua blog la lawa *wink*

Tag kepada orang yang kamu rasa patut dapat award special ni
-> Kak Izan
-> Lin
-> Shira
-> Ummi Aisyah
-> Kak Syigim
-> Ibu Dalila
-> Kak Sara
-> Kak Love

12 comments:

Jiey^Mien said...

hehheheh..
comel jer nama award neh..
:P

AshAnas said...

kak, adakah ia utk shira juga? *tersipu2* hehe....

deena farhana said...

ya Allah...lamenye deena x jenguk kak Nadiah n safiyyah...rinduu sgt! tahniah dpt award :)

Syigim said...

ishhhh nadiah niiiii.. kat sini pun dia ber KAK KAK... ishhh safiyyah, cubit umi jap utk aunty gim :P

ibu_Arifa said...

cantiknyer award ni..terima kasih yer Nadiah :)

Ammi Sara said...

tq nadiah, :), lawa tak pe..jgn gila sudah yek ,hihi

idasm said...

blog nadiah ni mmg lawa pun. nak2 sebab ada warna pink... hehe...

Nadiah Sidek said...

jiey mien: hehe..pelik ek? :D

ashanas: ye..shira le tu ;)

deena: tu la..deena pun lama tak dpt online kan :)

syigim: hahaha..mmg sengaja! (jahat, kan? ngee~)

ibu arifa: sama2 :)

ammi sara: hihi..

idasm: ni mesti kak ida suka warna pink! kan? nadiah pun suka pink ^_^

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tq nadiah..hehe..blog lawa gila..malu ai!!

Lin said...

lawa ke?huhu...cam tak layak je terima anugerah tu.hehe..but anyway, thanks ya nadiah :D

Kamalia said...

mekaseh sudi tepekkn award tuh..:D

Nadiah Sidek said...

ummi aisyah: ehehe..malu2 kucing pulak dia!

lin: lawa sbb simple. sy suka blog yg simple ;)

kamalia: terima kasih jgk kak bg kat nadiah ^_^