Pages

Thursday, July 29, 2010

Followed blog: update tak keluar di dashboard

Kenapa ye beberapa blog yang saya follow...tak keluar update di blogger: dashboard? Bila saya klik blog-blog tu, ini yang keluar:









Ada sape-sape tak yang follow blog-blog tu? Keluar tak update di dashboard? Saya pernah cuba unfollow dan follow semula tapi tetap sama. Hmm..

14 comments:

Tirana said...

Kak tirana jarang ikut updated blog thro' blogger dashboard. Kak tirana guna google reader.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hamizah said...

apa ke hal?xtau la, Nadiah..kita buta it..

Norhayati Ahmad said...

k yati lagilah x tau...sory x dpt tlng....

Chik Na said...

tak pernah lak jadi cam tu..

Anonymous said...

hi everybody


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
idasm said...

kak ida pun tak mahir sgt. tp mmg tak pernah baca blog org lain tru dashboard. selalunya klik dr link kat blog sendiri aje..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nadiah Sidek said...

kak tirana: google reader yg mana 1 ek kak?

hamizah: lebih krg je kita kak..ehehe..

kak yati: huu..takpe la..

chik na: tak pernah ye?

idasm: dulu nadiah guna bloglist gak kak tapi bila dah makin byk follow blog, rs pening pulak guna bloglist. tu yg tgk kat dashboard skrg ni

AshAnas said...

shira hr tu hilang sume terus blog yg telah di follow, mcm nk nanges je... tp lps refresh 2 3 kali, ada balik, alhamdulillah....

kakyong said...

nadiah,
memang pun ade few blog jadi camtu.. x pasti apa sebab sebenarnya...

tu pasal kakyong suka org tinggalkan link di kotak komen.. senang nak return visit...

Lin said...

huhu my blog in the list..tahler, sya tau mslh ni.sbb penah try test,sometime mmg keluar error tak jumpa feed.tak sure nk fix cmne.dh try mcm2 still tak ok.