Pages

Tuesday, July 27, 2010

Gambar bunga lagi!

Gambar-gambar ni pun lama dah...diambil pada bulan 5. Ada sekali dalam folder gambar di Iris Garden. Jom cuci mata tengok bunga-bunga indah ciptaan Ilahi..


9 Mei 2010







18 Mei 2010 (hari yang sama dengan kunjungan kami yang ke-2 ke Iris Garden)











































22 Mei 2010







p/s: insyaAllah nanti saya kongsikan gambar-gambar bunga lagi ye

20 comments:

Kamalia said...

subhanallah..cantiknye gambar2 bunga nih..akak pun suka tengok bunga,cuma tahun ni xpi mana2 pun..kecuali sakura tu je..yg tulip n roses xdpt pi pun..bz..tpkan,bila tgok bunga ni,hati jadi tenang jekan..:D

Marsita said...

best ar... senang nk buat mandi bunga... huhuhu

sweetsal said...

cantiknye bunga2 sini..sedap mata memandang..

Tirana said...

MasyaAllah...cantiknya bunga!

makcikrehan said...

terapi minda dan mata... thanks nadiah!

Izan Ishak said...

bestnya nadiah...cantik2 semua bunga kat situ~~ modelnya pun cun2 belaka~~ngeeee

kak mas said...

indahnya ciptaan ilahi.. kalau kat msia ada bunga2an camni kan bes.. suka pokok2 berbunga ni..

AshAnas said...

subhanallah,cantiknya bunga... suka bunga yg kt atas skali....

nza said...

cantiknya gmbar bungo2 tu.....xthn tngok....

Mak Su said...

cantik dan menyegarkan

mamalieyna said...

Ya Allah..betapa halus mulusnya ciptaaan Ilahi...best la layan bunga lawa2 ni..segar mata! tmbh2 ada si comel itu..hehe..

Chik Na said...

memang geram tengok bunga-bunga tu..chik na pun nak share lah gambar pesta flora kat putrajaya 2,3 minggu lepas

Srikandi Mujahid said...

subhanallah..
cantiknyaa!
lagi2 bila captured bersama dua orang 'bunga' tu, hehe :)

kakyong said...

cantiknya bunga2.. terutama yang putih tu.. yg ade foto nadiah & safiyyah tu...

idasm said...

semuanya cantik2 belaka. akak paling suka bunga yg warna pink tu...

pic safiyyah dgn deretan pokok bunga tu mmg boleh buat poskad... hehe..

Nadiah Sidek said...

kamalia: ni spring pertama nadiah kak..tu yg excited lebih ambil gmbr bunga..hihi..

marsita: hehe..bunga kat sini org tak petik kak sita..tgk & cium je ;)

sweetsal: yup, sedap mata memandang

tirana: teruja kan kak tirana tgk gmbr2 bunga

MR: you're most welcome ;)

izan: hehe..tq kak! ^_^

kak mas: a'ah kan..best kalau ada kat malaysia

ashanas: bunga atas sekali tu ada mcm2 warna..mmg cantik

Nadiah Sidek said...

nza: mmg cantik ;)

mak su: yup :)

mamalieyna: tu pun 'bunga' jgk tp 'bunga' tu blh jln2..hihi..

chik na: share la chik na, blh nadiah tgk bunga2 kat floria tu

srikandi mujahid: hihi..2 org tu penyeri taman kan? :D

kakyong: nadiah pun suka yg tu (bkn sbb nadiah ada dlm gmbr tu tau..eheh..)

idasm: dah 2 gmbr blh jd poskad ni (menurut kata kak ida..ehehe..)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

macam2 jenis bunga..agak2 kalu tanam kat mesia dapat hidup tak??

lina said...

subhanallah..nadiah cantik nyer..untung nadiah dpt tengok dgn mata sendiri...itu la kebesaran Allah kan....nadiah tag tak buat lg bz ngan kerja....

boundaries said...

kak nadiah....sayangggggg k.nadiah...terima kasih gambar bunga-bunga ni...suka bangat^_^

Terima kasih pada Allah yang menciptakan segala keindahan...